Napušta Partizan? Stanoje, šta dalje?
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

rastanak

Napušta Partizan? Stanoje, šta dalje?

Na pragu je odlaska iz Humske?

Objavljeno: 18:24h

Desna ruka Aleksandra Stanojevića u FK Partizan, kapiten Svetozar Marković, blizu je odlaska iz Humske, saznaje "Telegraf".

Polako se približavamo kraju prelaznog roka koji u Srbiji traje nešto duže nego u većem delu Evrope i večiti rivali polako kompletiraju svoje timove. Oni će ipak u velikoj meri biti određeni nastupom u Evropi. Posebno kada je u pitanju Partizan.

Ulazak u Ligu konferencije je na tankom ledu posle poraza od Genta u Beogradu 1:0, a u sredu posle revanša će biti poznato da li će klub igrati u grupnoj fazi. Upravo bi to moglo da presudi u odluci Svetozara Markovića i potencijalnom odlasku iz Srbije.

Svetozar Marković
Svetozar Markovićfoto: Starsport©

Ponudu Makabija iz Tel Aviva je odbio, a kao što smo već pisali Rajo Valjekano je u igri za njegov angažman. Sada se u trku uključila i Viktorija Plzenj, prema navodima češkog "infotbal.cz".

Nakon prodaje Roberta Hranača u Hofenhajm za osam miliona, pojavila se informacija da češki velikan u Srbinu vidi pravo rešenje, ali još uvek nema navoda koliku sumu novca je klub spreman da izdvoji.

Pred nama su dani odluke i videćemo hoće li štoper ponovo napustiti Humsku.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.